Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی جعفریان، معاون توزیع موسسه سفیر فیلم گفت: این موسسه با مستند بلند «پرزیدنت آکتور سینما» و مستند نیمه بلند «بالا» به همراه چهار مجموعه مستند دیگر در هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار حضور پیدا می‌کند. به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ محمدمهدی جعفریان، معاون توزیع موسسه سفیر فیلم در سخنانی با اشاره به آثاری که این موسسه برای ارسال به هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار درنظر گرفته، گفت: مستند «پرزیدنت آکتور سینما» مهمترین کار موسسه سفیر فیلم برای حضور در این جشنواره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مستند در دوران اجرای برجام و انتخابات ریاست جمهوری به شدت دیده شد و جنجال هایی نیز پیرامون آن پیش آمده است.

وی افزود: موضوع این مستند نحوه تفکر و سیاست‌های شوروی سابق در دوران «میخائیل گورباچوف» است. زیرا مسئولان شوروی در آن دوران تصور می‌کردند با کنار آمدن با آمریکا می‌توانند اقتصاد کشور خود را سر و سامان بدهند.

معاون توزیع موسسه سفیر فیلم ادامه داد: ساخت مستند ۷۰ دقیقه‌ای «پرزیدنت اکتور سینما» از تابستان سال ۱۳۹۵ آغاز شد که تقریبا بعد از یک سال کار، ۲۶ فروردین ماه سال ۱۳۹۶ آماده نمایش شد. کارگردانی این کار را محمدرضا برونی برعهده داشته است.

معاون توزیع موسسه سفیر فیلم یادآور شد: مستند نیمه بلند «بالا» به کارگردانی سیدمهدی کرباسی دیگر اثر درنظر گرفته شده توسط موسسه سفیر فیلم برای حضور در هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار است. این مستند با زبان هنر، حادثه ساختمان پلاسکو و شهدای آتش نشان را برای مردم و مخاطبان به تصویر کشیده است.
وی اظهار داشت: در کنار این مستند، چهار سری کار کوتاه هم در حوزه مستند برای حضور در هشتمین جشنواره عمار داریم که مجموعه مستند کوتاه «سنجد» نخستین سری از این آثار است.

جعفریان ادامه داد: این مجموعه در ۱۰ قسمت ۳ دقیقه‌ای ساخته شده است که با نگاهی طنز به مشکلات جوانان، پیرامون بحث تشکیل خانواده و ازدواج صحبت می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه مستند «کوتاه از هاشمی» نیز دیگر محصول ما برای حضور در جشنواره امسال عمار است. در این مجموعه مستند افراد سرشناس سیاسی و شناخته شده جامعه، نظرات خود را پیرامون مرحوم هاشمی رفسنجانی، به صراحت بیان می‌کنند. این مجموعه مستند در ۱۴ قسمت ۳ دقیقه ای، در زمستان سال ۱۳۹۵ تولید شده است.

جعفریان یادآور شد: مجموعه مستند کوتاه «آمپاس» کار بعدی موسسه سفیر فیلم برای حضور در هشتمین جشنواره فیلم عمار است که در واقع مصاحبه‌های مردمی پیرامون سوژه‌های روز و نظرات آن‌ها راجع به مشکلات کشور است. این مجموعه مستند در ۱۵ قسمت ۳ دقیقه‌ای در تابستان امسال تولید شده است.

معاون توزیع موسسه سفیر فیلم عنوان کرد: مستند دیگری هم که برای حضور در این دوره جشنواره عمار درنظر گرفتیم «معارضین میانه رو» نام دارد. این مستند ۱۰ واقعیت ناشناخته برای مردم پیرامون گروه تروریستی داعش را برای آن‌ها به تصویر می‌کشد.

گفتنی است هشتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار، همچون سال‌های گذشته در ایام بزرگداشت حماسه مردمی «نه دی» برگزار می‌شود و فیلمسازان و علاقه‌مندان تا ۳۰ آبان ماه فرصت دارند با مراجعه به Ammarfilm.ir اثر خود را در یکی از بخش‌های «فیلم»، «فیلمنامه»، «تولیدات رادیویی»، «نقد، مقاله و پژوهش‌های سینمایی»، «فیلم ما» و «آگهی بازرگانی و اقلام تبلیغی»، ثبت‌نام و حداکثر پنج روز پس از آن، به دبیرخانه تحویل دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۵۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد

  احمد علی سرحدی  در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی چابهار اظهار کرد: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسه‌ها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسی‌ها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.

وی تاکید کرد: دانش‌آموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه و هم آگاهی خود را نشر دهند و به‌ عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.

مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزش‌های مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت می‌کنند و موظف به آموزش این مهارت‌ها به دست‌کم ۱۰ نفر از همسالان خود هستند.

اختتامیه جشنواره "سفیران سلامت" در چابهار برگزار شد

سرحدی افزود: همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارت‌های بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.

وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های فردی را در قالب مهارت‌های هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارت‌های فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.

مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • هفته‌ای پر از مستند‌های جذاب در شبکه افق
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • مجموعه مستند «پا به ماه» از شبکه ۲
  • خبر‌های رسانه - ۱۵ اردیبهشت
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما